Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Virkninger af guanidinhydrochlorid og guanidintiocyanat ved nukleinsyreekstraktion

2021-09-16

Nukleinsyreekstraktion refererer til processen med at adskille nukleinsyrer fra prøver ved fysiske og kemiske metoder. Isolering af nukleinsyrer af høj kvalitet er et vigtigt trin i molekylærbiologisk forskning. Guanidinhydrochlorid og guanidintiocyanat kan denaturere proteiner og bruges meget i nukleinsyreekstraktion. Dette papir vil introducere funktionerne af guanidinhydrochlorid og guanidintiocyanat i nukleinsyreekstraktion.


Guanidinhydrochlorid, CAS-nr .: 50-01-1, er et hvidt krystallinsk pulver. Guanidinhydrochlorid er en stærk hæmmer af nuklease, men det er ikke et stærkt denatureringsmiddel. Dets vigtigste rolle i nukleinsyreekstraktion er at denaturere protein og hæmme enzymaktivitet. Guanidinhydrochlorid kan hurtigt ødelægge cellemembranen og denaturere og udfælde proteinet, så nukleinsyren kan slippe af med sammenfiltringen af ​​proteinet.


Guanidinthiocyanat, CAS-nr.: 593-84-0, er et hvidt krystallinsk pulver. Guanidinthiocyanat er et kraftfuldt proteindenatureringsmiddel uden RNase- og DNase-aktiviteter. Ved nukleinsyreekstraktion kan guanidinthiocyanat hurtigt bryde celler eller vira for at frigive nukleinsyre, hæmme nuklease frigivet af celler og sikre integriteten af ​​den primære struktur af nukleinsyren.


Guanidinhydrochlorid og guanidintiocyanat er almindelige guanidinsalte i nukleinsyreekstraktionslysater. De kan ikke kun tilvejebringe et højt saltmiljø, men også inaktivere nuklease, frigive nukleinsyre og beskytte nukleinsyremolekyler.